Medicam

A világ vezető dermatológiai képalkotó és analizáló rendszere
TELJES KÖRŰ ANYAJEGY VIZSGÁLAT

 

FotoFinder medicam® 1000
A legélesebb képek a dermoszkópia és a trichoszkópia terén!

Az új mérvadó eszköz
A Full HD video medicam 1000 kamera új mérföldkő a dermoszkópia, a trichoszkópia és a videó dokumentáció terén. A „medicam” termékcsalád látványos sikertörténetének a folytatása és ismét felülmúlja a termékcsalád előző tagját, a „medicam 800HD” kamerát minőség és teljesítmény tekintetében!
A nagyobb chip még részletesebb adattárolást tesz lehetővé minden egyes pixelen és jobb képélességet biztosít Full HD minőségben. Az új „medicam 1000”-es termék világosabb felvételeket tesz lehetővé, mint az előző modellek.
Az eredmény: nagy kontraszt, látványos képek és páratlan minőség!4

A kamera színre kalibrált és teljesen szoftver által vezérelt, ez biztosítja a következetes képfeldolgozási feltételeket. A folyamatos üzemmódban teljesen megbízhatóan működő „medicam 1000” segítségével az anyagjegyek és a haj tökéletes mikroszkopikus felvételeit rögzíteni lehet. Kiváló klinikai képeket biztosít, akár egyetlen körömről van szó, akár a teljes hátról. Mellesleg a FotoFinder az egyetlen olyan rendszer, amely Full HD élő képekként jeleníti meg a dermoszkópikus képeket a szoftverben:
Nem kell először lementeniük a képet, nagyfelbontásban megfigyelhetik azt már a szűrési fázisban.

Teljes mértékben ismerős és mégis alapvetően új.
Akinek már volt egyszer a kezében egy „medicam”, az ismeri, hogy milyen érzés kézben tartani egy kiváló minőségű képfeldolgozó eszközt. Gyárunk mesterei minden egyes kamerát külön készítenek.  A FotoFinder a tökéletes képfeldolgozó rendszer kidolgozása mellett kötelezte el magát, a részletekre ügyelés szenvedélye jegyében. A „medicam 1000” készülék jelentős, sokoldalú ergonómia fejlesztést is megtestesít. Kényelmes fogantyúja, ultrakönnyű kábelével tökéletesen fekszik a felhasználó kezében.  A kamera hátoldalon levő panelen keresztül az összes képfeldolgozó funkció ösztönösen és kényelmesen szabályozható.  USB: Rugalmasabb, mint minden korábbi megoldás. Az új „medicam 1000”-es készüléket könnyebben lehet használni, mint bármelyik elődjét.
És ennek ellenére kifejezetten rugalmas eszköz: Dokkoló Állomásán keresztül bármelyik számítógéphez csatlakoztatható az USB porton keresztül (Javasolt szabvány: USB 3.0).
Kiváló áttekintő nézetek. A reflektoros megvilágításnagyteljesítményű, számítógép által vezérelt LED lámpái lehető teszik azt, hogy a bőrről és a körmökről briliáns makro és panoráma képeket készítsenek.  A következetes makro képfeldolgozáshoz rendelkezésre áll egy mágneses távtartó. A szoftverben több különböző megvilágítási opció lehetővé teszi a képek tökéletes megvilágítását, a konkrét környezethez illesztve. Briliáns precíziós optika. Csak a FotoFinder képes egyformán briliáns és nagy panoráma fényképeket, valamint mikroszkopikus képeket készíteni egyetlen kamerával.

A „D-Scope II plus” precíziós lencsék egyedülállóak: Több lencse kifejezetten erős fény intenzitással kristálytiszta dermoszkópikus képeket tud biztosítani, állítható optikai nagyítással és automatikus fókuszbeállítással az összes nagyítási szinten.
A „medicam 1000” készülék erősebb nagyító optikája még nagyobb, maximum 140-szeres nagyítást tesz lehetővé, folyamatos élőnagyítás beállítás mellett.
Ily módon az összes részlet briliáns minőségben látható már az élő szűrés alatt is! A következetes megvilágítás érdekében kifejezetten erős fényű fehér LED-ek vannak telepítve a mikroszkóp kiegészítő kellékébe. Ez a megoldás ideális tisztítás szempontjából és hosszú távon tartós. Az elektromos áramellátás vezetéknélküli és integrálva van a bajonettes rögzítésbe.
Az üvegcső speciális optikai üvegből készült, amelyet kizárólag a FotoFinder számára gyártottak és az opcionálisan lecserélhető egy nyitott vagy kúpos üvegcsővel.
Köszönet a Polarizációs Csomagnak [Polarization Kit], gyorsabban lehet dolgozni immerziós folyadék nélkül.Csúcsminőségű képfeldolgozás A „medicam 1000” kamera bronz teste kiváló minőségű galvanizált alumíniumból készül. Ez az anyag könnyű, tartós, kézre áll és elegáns. A kamera szíve, a kamera videó eleme védve van a testen belül. Képkészítéshez szükség van egy jelfeldolgozó logikára, amely egy, a FotoFinder által gyártott lapon található, valamint szükség van egy elektromos vezérlő egységre is, amely szinkronizálja a kamerát a FotoFinder szoftverrel.
Briliáns non-stop üzem! A kamera és az optika folyamatos használatra és gyors működésre lett tervezve. E célból mérnökeink számos megoldást dolgoztak ki, amelyeket helyi szakosodott vállalatok gyártanak.  Erre példa az ultrakönnyű súlyú kábel. E kábel kifejezetten robusztos és tartós, és mégis eléggé rugalmas ahhoz, hogy lehetővé tegye a korlátozás nélküli munkát!
Többletértéket jelentő fluoreszkálás Az opcionális fluoreszkálást észlelő lencsék segítségével el lehet határolni a bőr rák előtti fázisát és a daganatokat az egészséges bőrtől egy fotokémiai segédanyag alkalmazása után.

Többletértéket jelentő trichoszkópia A hajszakértők világszerte bíznak a FotoFinder kiemelkedő képminőségében – tudományos tanulmányok céljaira is.
A „medicam 1000”-es kamera folyamatosan állítható nagyításával meg lehet jeleníteni a fejbőr, a hajtüszők és az egyes hajszálak szerkezetét fél mikrométeres pontossággal.
Ezt a legjobb optikai nagyítás teszi lehetővé, amelyet csak a FotoFinder tud biztosítani. Többletértéket jelentő kapilláris mikroszkópia Az optikai briliáns megjelenítésnek köszönhetően a „medicam 1000” kamera kiváló képeket tud készíteni akapillárisokról.
E célból csatlakoztatható a kamerához a D-Scope III típusú precíziós lencse.