Kozmetikumok

Vitacontrol® ápolási termékek

A Vitacontrol® ápolási család termékei a szintetikus előállítású, magas koncentrációjú hyaluront, valamint emellett fontos „öregedésgátló hatóanyagokat” tartalmazó tulajdonságukkal tűnnek ki.

Vitacontrol intercellular cream protectionVitacontrol intercellular cream high reversible
Hyaluronsav tartalmú multiaktív védőkészítmény 25-ös fényvédő faktorral. Enyhíti a nap okozta károsodást, és megőrzi a bőr kollagénhídjait. Optimális védelmet nyújt minden évszakban. Eredményesen alkalmazható az igénybe vett és érzékeny bőr napi ápolására és védelmére.

A kliensek részére kifejlesztett termék olyan adagolófejjel van ellátva, hogy az adagolópumpa egyszeri lenyomása éppen annyi krémet ad, amely elegendő a kezelt felület (arc, nyak, dekoltázs) egyszeri ápolására. A kezelt felületet elegendő napi egyszer reggel ápolni. Az itt leírt használat mellett a krém akár 180 napra is elegendő. Javasolt a fiatalabb és kevésbé igénybe vett bőrtípusú esetében, illetve mint „nappali krém” használni, lévén 25-os fényfaktorú, így megfelelő védelmet nyújt a kezelt bőrnek.

Vitacontrol intercellular cream high reversible
Ez a speciális ápolókrém különösen alkalmas a Vitacontrol® lézerkezelés és más öregedésgátló eljárások, mindennemű feltöltés és peeling utáni eredmények meghosszabbítására. A biotechnológiai úton nyert peptidek és fitohormonok alkalmazása fokozza a bőr sejttevékenységét.

A kiemelten magas koncentrációban jelen levő hyaluronsav, szacharidkomplexekkel és algakivonatokkal dúsítva jelentősen javítja a bőr folyadékháztartását.

A kliensek részére kifejlesztett termék olyan adagolófejjel van ellátva, hogy az adagolópumpa egyszeri lenyomása éppen annyi krémet ad, amely elegendő a kezelt felület (arc, nyak, dekoltázs) egyszeri ápolására. A kezelt felületet elegendő napi egyszer este ápolni. Az itt leírt használat mellett a krém akár 180 napra is elegendő. Javasolt az idősebb, illetve igénybe vett bőrtípusú emberek esetében, illetve mint „éjszakai krém” használni. Regenerációt igénylő bőrre minden korban. Alkalmazható implantációk, gyümölcssavas és lézeres kezeléseket követően.

Vitacontrol ultimate perfection
A kliensek részére kifejlesztett termék olyan adagolófejjel van ellátva, hogy az adagolópumpa egyszeri lenyomása éppen annyi krémet ad, amely elegendő a kezelt felület (arc, nyak, dekoltázs) egyszeri ápolására. A kezelt felületet elegendő napi egyszer és este ápolni. Az itt leírt használat mellett a krém akár 180 napra is elegendő. Javasolt az idősebb, illetve igénybe vett bőrtípusú emberek esetében, illetve mint „éjszakai krém” használni.

Olyan vendégek számára, akiknek a legjobból a egjobb kell, vagy csak egyszer szeretnének krémet használni, „…de az legyen nagyon jó!”

Hyal Skin Lift Serum
A bőr nedvességtárolójának feltöltésére és a test saját hyaluronsav – háztartásának erősítésére szolgáló szérum. Bőrbarát összetétele, a nagy mennyiségben adagolt 1,2%-os hyaluronsav megerősíti a kötőszövet struktúráját, ezáltal megőrzi a bőr rugalmasságát és feszességét. Serkenti a bőr regenerálódó képességét, és megvéd a bőrt károsító szabad gyököktől. A nedvességmegkötő képesség növekszik, ezáltal azonnali hatásként láthatóan simább bőrfelületet eredményez A szérumot mindig az arc letisztítása és az ápoló krém felkenése között vigyük fel.

A kliensek részére kifejlesztett termék olyan adagolófejjel van ellátva, hogy az adagolópumpa egyszeri lenyomása éppen annyi krémet ad, amely elegendő a kezelt felület (arc, nyak, dekoltázs) egyszeri ápolására. A kezelt felületet elegendő napi egyszer és este ápolni. Az itt leírt használat mellett a krém akár 180 napra is elegendő. Nyomjunk tenyerünkbe egy adag Hyal Skin Lift Serumot, amelyet vizzel elgyítve habosítsunk fel, majd masszírozzuk be a kezelt bőrbe, ezt követően az ápoló krém felkenésével zárjuk bőrünk ápolását.
Hyal eye lift Fluid
A szemkörnyékápoló folyadék elrejti a szem körüli kontúrokat és a frissesség azonnali kellemes érzéstét biztosítja.
Egyedülálló kombinációja a módosított búzafehérjéknek, amely azonnali felületi bőrfeszesítő hatású, valamint a biotechnológiai úton nyert peptideknek és növény hormonoknak, amelyek alkalmazása fokozza a bőr sejttevékenységét. A magas hyaluronsav, E vitamin, valamint Isoflavonoid tartalma miatt, a szabadgyökök kialalkulásának megelőzésre, a sejt károsodások kivédésére alkalmas. A különböző gyógynövények, aminosavak, flavonoid, Aloe Vera kivonat, oligopeptidek kombinációja, felfrissíti a szembőrt és csökkenti a fáradtság jeleit.

Már az első néhány alkalmazás után csökkennek a szem körüli táskák, szem alatti karikák. A szemkörüli bőr feszessé, és simává válik. A szemnek kipihent, friss, megújult hatást kölcsönöz, hogy tekintete új fényben pompázzon.

Remekmű, melynek rendszeres használatával olyan lesz a szemkörüli bőr, mintha kicserélték volna.

Special Cleaning Foam

vitacontrolA lágy hab a pórusokba hatolva különösen kíméletesen tisztítja az érzékeny arcbőrt. Az allantion, a D-panthenol és a glicerin, mint természetes zsiradékpótló hidratálja,nyugtatja és kisimítja a bőrt.

Optimális általános arctisztításra, sminklemosásra megerősíti a Vitacontrol® ápolási család termékeinek bejutási mechanizmusát.