Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Teoxane – Teosyal

Korszerű és biztonságos svájci, hyaluronsavat tartalmazó ráncfeltöltő anyagok.
Teosyal: A legjobb hyaluronsav

A svájci Laboratoires TEOXANE kiváló minõségû, hyaluronsav alappú Teosyal® feltöltõ és revitalizáló gélek tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott.
Mi a hyaluronsav?

A korszerű, biztonságos, felszívódó ráncfeltöltő készítmények alkotóeleme a hyaluronsav, mely nagy mennyiségben fordul elő a bőrben, jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek.
Nagy szerepet játszik a bőr hidratáltságában, mivel a hyaluronsav molekula rendkívül nagyfokú vízmegkötő képességgel rendelkezik, magához vonzza és megköti a folyadékot. A hyaluronsav mennyisége az életkor előrehaladtával csökken, megindul a bőr öregedési folyamata, melynek első jele a rugalmatlan, tónustalan bőr, a ráncok megjelenése.
A hyaluronsav nagy előnye, hogy szövetazonos komponensű, nem tartalmaz toxinokat, így nem okoz szöveti érzékenységet. Idővel teljes mértékben lebomlik, felszívódik. A kezelés sokszor ismételhető, ill. korrigálható.

A Teosyal® termékcsalád legfõbb jellemzõi: Hatékonyság, Biztonság, Hosszantartó hatásteosyal

Hatékonyság:
Teosyal® töltõanyagok a Magyarországon forgalomban lévõ töltõanyagok közül a legmagasabb hyaluronsav koncentrációval rendelkeznek, így hatékony és tartós eredményt biztosítanak.
Biztonság: A hyaluronsav tartalmú Teosyal® töltõanyagok biológiai fermentációval készülnek, azaz nem állati eredetûek, így a készítmények beadása elõtt nincs szükség allergiatesztre. A nagyon tiszta, igen alacsony proteintartalmú Teosyal® készítmények minimálisra csökkentik a hypersensitiv reakció valószínûségét.

Hosszantartó hatás:
A Teosyal® készítmények különleges összetételének köszönhetõen ötvözika viszkozitást és a rugalmasságot, a tökéletes, természetes hatást, ugyanakkor hosszantartó eredményt biztosítanak. A tartós hatás érdekében a Teosyal® töltõanyagok térhálós szerkezetûek. A molekulák sûrû és szorosan kötõdõ hálót alkotnak, a hydroxil-gyökök általi lebomlás sebessége jelentõsen csökken.

A TEOSYAL® töltõanyagcsalád 7 különbözõ viszkozitású terméke lehetõvé teszi kezelõorvosa számára, hogy személyre szabottan, az Ön bõrtípusának és állapotának leginkább megfelelõ töltõanyaggal adja vissza bõre fiatalságát.

Ráncfeltöltõ termékcsaládunk az alábbi TEOSYAL® kozmetikumokkal egészült ki:

Svájci innováció a ráncok ellen
Fedezze fel az új anti-aging bõrápoló programunkat, melyet kifejezetten a páciensek igényei alapján fejlesztettek ki.
PRE/POST INJECTION:
yugtató, regeneráló ápoló krém, esztétikai kezelést megelõzõ, és azt követõ idõszakra
COVERING REPAIR:
hatékonyan fedő korrektor-alapozó

ADVANCED FILLER:
ránctalanító, hidratáló szérum, mely kisimítja a ráncokat és fokozza az injekciós ráncfeltöltés hatását.
– normál és kombinált bõrre
– száraz és nagyon száraz bõrre