Fájdalommentes lézeres ránctöltés, bőrfiatalítás

Fájdalommentes lézeres ránctöltés, bőrfiatalítás

vita control

Bőrgyógyász-kozmetológusnál jelentkező betegeknél számtalan esetben felmerül A kérdés meg lehet-e állítani az idő múlását. Lehet-e javítani az öregedő bőr megjelenésén. A Lézertechnika fejlődésével és a kozmetikai ipar fejlődésével mindig új és új lehetőségek közül választhatunk, nemcsak paciensként, hanem gyógyító orvosként is. A kozmetikusok lehetősége is határtalan a bőr szépítése szempontjából. A páciensek, vagy betegek nem véletlen, hogy néha útvesztőként élik meg e lehetőségeket. Sok pénzt kifizetnek és a várt eredmény, elmarad. Mielőtt bármilyen kozmetikai kezelést, szert kipróbál, kérjen tanácsot bőrgyógyász kozmetológustól!

Jelen esetben ezt a kezelést már kozmetológusként választottam és ajánlom minden kedves érdeklődőnek.

Ránctalanítás teljesen injekciómentesen és teljesen fájdalommentesen. Azt kérdi, hogyan lehetséges ez?

vitacontrol logo

A Vitacontrol-Lasersystem megmutatja, hogyan!

Az infravörös hideglézer-, szoftlézer terápia előnyeit egy teljesen új fejlesztésű Hyaluron-Géllel egyesíti.

Az előnye kézenfekvő:
fájdalommentes infravörös hideglézer + új fejlesztésű Hyaluron-Interzellulargél = Kevesebb ránc és feszesebb bőr (4-6 hétig)
hyaluron_intercellular_gelRöviden arról van szó, hogy az évek előrehaladásával a sejtjeink, anyagcsere folyamataink megváltoznak.
A bőr vékonyodik a víztartalom, csökken a bőr középső rétegében, a bőr megereszkedik, reggel a tükörbe nézve gyűrött.
Fő élettani probléma, hogy az évek során csökken a bőr hyaluronsav tartalma, mely nagymértékben képes vizet kötni. 40 éves korra már az eredeti tartalom fele található.
A bőr öregedése teljesen nem állítható le, de jelentős mértékben javítani lehet rajta. Adott esetben a tanácsok betartása mellett 10-15 évet nyerhetünk a bőr megjelenésén.
A fent megjelölt technika is egy új lehetőség, mely ötvözi a lézerkezelést egy új fejlesztésű hyaluronsavval.

Ezt bejuttatva a bőr középső rétegébe visszaállítjuk a KSZ jelentős részét, melynek nagy vízkötő kapacitását visszakapva a rugalmassága is helyre áll. Minél fiatalabb korban kezdjük annál tökéletesebb eredményt, érünk el. Hosszan tartó eredményt a kezelések kúraszerű alkalmazásával érhetünk el, és ezt fokozhatjuk is a Vitacontrol termékcsalád használatával, valamint a hyaluronsav tartalmú tabletta szedésével, melyben porc és csonterősítő is található. Ezen kívül számos bőrbetegség kezelése mellett kiegészítő kezelésként is ajánljuk pl. hegkezelés, acne kezelés, vagy ekzema pikkelysömör, herpes stb. Bőr védekezőképességét javítja, megvédve ezzel a különböző kórokozók bejutásától.